Reference

NAŠE REFERENCE

STAMBENO – POSLOVNA ZGRADA
Vrbani 15, Zagreb

Stambeno-poslovna zgrada sastoji se od 50 stambenih jedinica i jednog poslovnog prostora. Objekt je izgrađen prema najvišim standardima energetske učinkovitosti, toplinske i zvučne izolacije te funkcionalnosti. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i zemljišnu knjigu). Objekt je završen 2022. godine.

STAMBENA ZGRADA
Nikole Pavića 1, 1a, 1b, Zagreb

Stambene zgrade sastoje se od 69 stambenih jedinica, a smještene su na Španskom u ulici Nikole Pavića. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i upis u zemljišnu knjigu ). Zgrade su završene 2020. godine.

STAMBENA ZGRADA
Alekse Kokića 4, Zagreb

Stambena zgrada sastoji se od 27 stambenih jedinica, a smještena je na Španskom u ulici Alekse Kokića broj 4. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i upis u zemljišnu knjigu ). Zgrada je završena 2018. godine.

STAMBENA ZGRADA
Dužice 24, Zagreb

Stambena zgrada sastoji se od 12 stambenih jedinica površine 53 – 114 m2, a smještena je na Trešnjevci u ulici Dužice broj 24. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i upis u zemljišnu knjigu). Zgrada je završena 2017. godine.

STAMBENA ZGRADA
Koprivnička 45, Zagreb

Stambena zgrada sastoji se od 5 stambenih jedinica površine 63 – 112 m2, a smještena je na Jarunu u Koprivničkoj ulici broj 45. Naselje Jarun smješteno je na jugozapadnom dijelu Četvrti Trešnjevka – jug, a u neposrednoj blizini objekta nalazi se istoimeno jezero u čijem sklopu su veslačka staza, staze za rolanje, vožnju bicikla i ostale sportske aktivnosti.

Novogradnja Špansko

STAMBENA ZGRADA
Pavićeva 12, Zagreb

Zgradu čini podrum, prizemlje, dva kata i potkrovlje, ukupno 15 stanova, 11 garažnih mjesta i 4 parkirna mjesta na parceli uz objekt. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i upis u zemljišnu knjigu). Zgrada je završena 2013. godine.

STAMBENA ZGRADA
Pavićeva 20, Zagreb

Zgradu čini podrum, prizemlje i pet stambenih etaža, ukupno 54 stana, 49 garažnih mjesta i 5 parkirnih mjesta na parceli iza zgrade. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju. Zgrada je završena 2009. godine.

POSLOVNA ZGRADA
Pile I. 1, Zagreb

Poslovnu zgradu čini podrum, prizemlje i šest etaža, ukupno 12 poslovnih prostora veličine od 155 – 380 m2, 30 garažnih mjesta i 20 parkirnih mjesta. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju. Zgrada je završena 2006. godine.

STAMBENO-POSLOVNA ZGRADA
Kruge 43, Zagreb

Stambeno-poslovnu zgradu čini podrum, prizemlje i pet stambenih etaža, ukupno 28 stanova, dva poslovna prostora, četiri garaže i 26 garažnih mjesta. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju. Zgrada je završena 2004. godine i kompletno je useljena.

STAMBENO-POSLOVNA ZGRADA
Jarun 43, Zagreb

Stambeno-poslovnu zgradu čini podrum, prizemlje i tri kata, odnosno u istočnom dijelu podrum, prizemlje, dva kata i potkrovlje. Zgrada ima 26 stanova, poslovni prostor i 16 garažnih mjesta u podrumu. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju.

STAMBENO-POSLOVNA ZGRADA
Dužice 18 i 20 Zagreb

Stambeno-poslovnu zgradu čini podrum, prizemlje i četiri stambene etaže. Zgrada ima 28 stanova, 3 poslovna prostora u prizemlju, te garaže, parkurališna mjesta i spremišta stanara u podrumu. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju. Zgrada je građena kao dvije diletacije od kojih je prva završena 1998. godine, a druga 2000. godine. Objekt je potpuno useljen.