Stambena zgrada

Dužice 24, Zagreb

Stambena zgrada sastoji se od 12 stambenih jedinica površine 53 – 114 m2,a smještena je na Trešnjevci u ulici Dužice broj 24. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i upis u zemljišnu knjigu ). Zgrada je završena 2017. godine.

Stambena zgrada

Koprivnička 45, Zagreb

Stambena zgrada sastoji se od 5 stambenih jedinica površine 63 – 112 m2,a smještena je na Jarunu u Koprivničkoj ulici broj 45. Naselje Jarun smješteno je na jugozapadnom dijelu Četvrti Trešnjevka – jug, a u neposrednoj blizini objekta nalazi se istoimeno jezero u čijem sklopu su veslačka staza, staze za rolanje, vožnju bicikla i ostale sportske aktivnosti.

Stambena zgrada

Pavićeva 12, Zagreb

Zgradu čini podrum, prizemlje i dva kata i potkrovlje, ukupno 15 stanova, 11 garažnih mjesta i 4 parkirna mjesta na parceli uz objekt. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i upis u zemljišnu knjigu ). Zgrada je završena 2013. godine.

Stambena zgrada

Pavićeva 20, Zagreb

Zgradu čini podrum, prizemlje i pet stambenih etaža, ukupno 54 stana, 49 garažnih mjesta i 5 parkirnih mjesta na parceli iza zgrade. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i upis u zemljišnu knjigu ). Zgrada je završena 2009. godine. Kompletno je useljena, za prodaju su ostala dva parkirna mjesta u podrumu.

Poslovna zgrada

Pile I. 1, Zagreb

Poslovnu zgradu čini podrum, prizemlje i šest etaža, ukupno 12 poslovnih prostora veličine od 155 – 380 m2, 30 garažnih mjesta i 20 parkirnih mjesta. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i upis u zemljišnu knjigu ). Zgrada je završena 2006. godine.

Stambena zgrada

Kruge 43, Zagreb

Stambeno-poslovnu zgradu čini podrum, prizemlje i pet stambenih etaža, ukupno 28 stanova, dva poslovna prostora, četiri garaže i 26 garažnih mjesta. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju ( lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu i upisan je u katastar i zemljišnu knjigu). Zgrada je završena 2004. godine i kompletno je useljena.

Stambena zgrada

Jarun 43, Zagreb

Stambeno-poslovnu zgradu čini podrum, prizemlje i tri kata, odnosno u istočnom dijelu podrum, prizemlje, dva kata i potkrovlje. Zgrada ima 26 stanova, poslovni prostor i 16 garažnih mjesta u podrumu. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju ( lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i zemljišnu knjigu). Zgrada je završena 2002. godine i kompletno je useljena.

Stambena zgrada

Dužice 18, Zagreb

Stambeno-poslovnu zgradu čini podrum, prizemlje i četiri stambene etaže. Zgrada ima 28 stanova, 3 poslovna prostora u prizemlju, te garaže, parkurališna mjesta i spremišta stanara u podrumu. Objekt ima svu potrebnu dokumentaciju (lokacijsku, građevinsku i uporabnu dozvolu, upis u katastar i zemljišnu knjigu). Zgrada je građena kao dvije diletacije od kojih je prva završena 1998. godine a druga 2000. godine. Objekt je potpuno useljen.