O nama

Poslovni i financijski rezultati Gik Grupe iz godine u godinu prikazuju kontinuirani rast, što je dokaz da politika kvalitete jedina omogućuje i dugoročni uspjeh na tržištu.

enjoy living.

Najveća vrijednost svake kompanije, jesu njezini zaposlenici. Motivirani i angažirani suradnici osnova su dugotrajnog rasta i uspjeha, stoga su promicanje i razvoj djelatnika dio naše uspješne poslovne politike.

Gik grupa d.o.o. osnovana je 1997. godine te je u stopostotnom privatnom vlasništvu. Tvrtka se bavi investicijama i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata za prodaju i najam . Tijekom 20 godina djelovanja stekli smo prepoznatljivu kvalitetu izgradnje po sistemu „ključ u ruke“ , a vodeći se mišlju kako je zadovoljstvo kupaca najbitnije nastojimo stanove prilagoditi željama kupaca te funkcionalno iskoristiti stambene i poslovne prostore. Zahvaljujući mnoštvu zadovoljnih kupaca koji su naša najvrjednija referenca sa sigurnošću možemo reći kako je pred nama još velik broj stambenih objekata i nadamo se još veći broj zadovoljnih kupaca.


Naša filozofija

Zasniva se na potpunoj posvećenosti našim korisnicima i kupcima. Znanjem i iskustvom naših zaposlenika nastojimo neprestano unaprjeđivati standarde izgradnje stambenih i poslovnih objekata, a praćenjem svih procesa i kontrolom pojedinačnih operacija već 20 godina uspješno ispunjavamo očekivanja naših krajnjih korisnika i kupaca. U organizaciji poslovanja inzistiramo na visokim standardima kvalitete izgradnje, sigurnosti naših kupaca i korisnika, postizanju krajnjih ciljeva te na motiviranim i sposobnim ljudima s naglašenim kompetencijama za rad u zahtjevnom okruženju.

Nagrade

 • Najuspješniji poduzetnik - 2006.
  Gosp. Ilija Krajinović 2006. upisan je u prvih 9% po produktivnosti, prvih 7% po novostvorenoj vrijednosti,..
 • Najuspješniji poduzetnik - 2002.
  Gosp. Ilija Krajinović 2002. upisan je u prvih 1% po produktivnosti u 2002. godini, prvih 1% po novostvorenoj vrijednosti,..
 • Priznanje upisa u Zlatnu knjigu najuspješnijih poduzetnika
  Gosp. Ilija Krajinović upisan je u Zlatnu knjigu najuspješnijih hrvatskih poduzetnika 1999. godine

Naš tim

 • Ilija Krajinović
  Direktor
 • Mario
  Voditelj gradilišta
 • Ilinka
  Administracija
 • Mihael
  Nabava/marketing
 • Renata
  Prodaja
 • Sanja
  Prodaja